Vigilant toepassing

Donor Management pakket Vigilant©

Het Donor Management pakket Vigilant is ontwikkeld door DeViant naar aanleiding van het feit dat er weinig tot geen geïntegreerde pakketten op de markt waren voor relatiebeheer en boekhouding met daartussen de giftenadministratie. Zelfs op dit moment durven we te stellen dat Vigilant één van de weinige pakketten is waarmee de volledige administratie gedaan kan worden. Door de veelzijdigheid en de flexibiliteit van het pakket is kan het zo ingericht worden dat het een maatwerkpakket lijkt. Anders zouden veel organisaties zonder VIGILANT©  aangewezen zijn op voor hen op maat gemaakte software, met de bijbehorende hoge kosten.

Onder onze klanten treft u dan ook een grote verscheidenheid aan instellingen. Een zendingsorganisatie wilt graag de uitgaven en inkomsten per werker wil bijhouden en maandelijks aan die werker rapporteren. Een andere organisatie verkoopt ook boeken ed en wilt graag zijn voorraad bijhouden. Zo is er een organisatie met een kinderadoptieplan en wil graag de gesponsorde kinderen bijhouden. Een kerk daarentegen wil graag zijn leden kunnen administreren en die kunnen groeperen. Al deze variëteiten zijn mogelijk met één pakket.

De ontwikkeling van het Donor Management pakket VIGILANT©  begon in 1991 toen in de praktijk bleek dat standaard boekhoudpakketten niet kunnen voldoen aan de eisen van een goede giftenadministratie. Voor charitatieve, ideële en levensbeschouwelijke organisaties is dit echter van groot belang. Het is voor deze organisaties echter ook van belang dat de giftenadministratie deel uit maakt van een volwaardig boekhoudpakket dat tevens is voorzien van mogelijkheden zoals relatiebeheer, voorraadbeheer, conferentieplanning, leden- en abonnementenadministratie, mailingen, bedrukken van formulieren en acceptgiro's, enzovoort. Door verdere ontwikkeling en integratie van de diverse modules is het Donor Management pakket VIGILANT©  een uitgelezen administratief programma geworden, niet alleen voor ideële en levensbeschouwelijke organisaties maar ook voor het bedrijfsleven.

Alle modules van VIGILANT©  grijpen in elkaar alsof het één pakket is. Het is aan de klant welke modules die wil aanschaffen en gebruiken. Om een indruk te geven van de mogelijkheden is uitgaande van de basismodules een korte beschrijving gemaakt. Door de flexibele opzet kan bijna elke organisatie uit de voeten met dit pakket. Daarom durven we dit pakket een "Standaard maatwerk pakket" te noemen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!
 

   Produktinformatie voor Gemeenten

   Produktinformatie Donor Management pakket Vigilant 

Helpdesk VigilantDMS
© 2015 VigilantDMS. Alle rechten voorbehouden.