Diensten VigilantDMS

Diensten VigilantDMS
 

De diensten van VigilantDMS zijn gebaseerd op de mogelijkheden die het softwarepakket Vigilant biedt voor de back-office. Het is aan de gebruiker om te bepalen wat wij doen. Standaard bieden wij de SaaS oplossing omdat daarmee het beheer en de back-up volledig gedaan wordt door VigilantDMS. Indien het netwerk van de gebruiker dit aan kan blijft er de mogelijkheid om het in het eigen netwerk te installeren. Voordeel van de SaaS oplossing is wel dat de medewerkers vanaf elke plek en elk platform kunnen inloggen. Deze oplossing is zeker ideaal voor kleinere organisaties en kerken.

Licentie worden aangeboden zonder betaling daarvoor vooraf. Alles wordt maandelijks afgerekend en alleen de kosten van de eerste installatie en inrichting worden in rekening gebracht. Hierdoor worden de startkosten sterk beperkt.

Naast het ter beschikking stellen van het softwarepakket Vigilant kan een stapje verder gegaan worden en de administratie door VigilantDMS worden uitgevoerd. Dit kan de complete administratie zijn of delen daarvan. Op basis van de ervaringen van het eerste halfjaar wordt een vaste prijs afgesproken waarmee u weet waar u aan toe bent.

Verder bieden we de mogelijkheid om naar aanleiding van acties antwoorden via onze postbus te laten lopen of als telefoonopvang te fungeren,

Bladeren eens door de mogelijkheden van Vigilant heen en zie wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Voor kerken met minder dan 1.000 adressen hebben we het SAAS principe uitgewerkt.

   Produktinformatie voor Gemeenten

   Produktinformatie Donor Management pakket Vigilant
 

Helpdesk VigilantDMS
© 2015 VigilantDMS. Alle rechten voorbehouden.